Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

miercuri, iulie 16, 2008

Obsedatii de mess

Toata lumea stie de miracolu mess-ului:P ii bun si el in multe moduri iti faci prieteni noi, transmiti mesaje mai repede fara sa cheltui bani, vorbesti cu persoane din alte tari si asa mai departe.Dar in acelasi timp creaza dependenta cunosc persoane care daca le intrebi care is lucrurile de care nu ai putea sa te lipsesti ar zice fara sa ezite o secunda mess-u.Ce ii asa de interesant la el? Pentru mine cel putin singuru lucru bun ii faptu ca ma scuteste de o factura la mobil de cateva milioane dat fiind ca mess-u ii gratis si pot transmite repede mesaju.Da sunt cei obsedati pe care pur si simplu nu ii inteleg.Au liste decate 300-400 ID-uri din care 75% nu au habar cine is , cu 10% vorbesc din ani in pasti si restu de 15% vorbesc constant.Ce rost are sa ai acei 75% in lista dak nici macar nu ii cunosti sau ai vorbit odata cu ei ?In lista am mai putin de 100 ID-uri din care 50% mis colegi de clasa si cativa care mai is din liceu 20% ID-uri ale unor rude gen (verisori,sora,mama) si restu is cativa prieteni cu care mai povestesc din cand in cand cate ceva:P. Mai primesc add de la cate unu si daca timp de 5 zile nu vorbesc cu ei ii sterg ca nu au rost.Un caz de obsedat de mess este o pers care era pe mess pe mobil si avea la status"dorm" ce rost are sa lasi mess-u deschis daca dormi? si in plus pe telefon unde te taxeaza cat stai pe mess nu ca si acasa unde poate nu tu platesti factura de internet.Nu o sa-i inteleg niciodata.Poate si din cauza faptului ca nu is cea mai sociabila persoana de pe pamant si "I don't give a fuck" de ce se intampla in juru meu dar tot nu ii inteleg si nu cred ca o sa-i inteleg vreodata:|.

4 comentarii:

Zsigmond Bathori spunea...

...iti voi da mesaje din 4-4 zile.. asta ca sa n ma stergi din lista ta! :D

Anonim spunea...

zsiga , sa te asiguri k e el la pc ... k poate is eo si te sterge dupa 5 zile :P :))

Bogi spunea...

dude wtf ... eu las messu deschis fiindca trebuie sa las calcu deschis si, desgur mi lene sal mai deschid cand ma trezesc ... deci nu ... nu sunt obsedat dar messu mi deschis non-stop ;)

Anonim spunea...

daca ai inceput sa scri despre toate baga si hi5.. sau urmeaza? :-?