Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, iulie 21, 2008

iar el???? :((

mdah...azi dimineata am gasit calcu parolat...nu ca s-ar pricepe la asa ceva 8-| (am gasit parola in 5 min), totusi el inca mai crede ca io acu scriu la :x calcu meu :x datorita bunavointei lui.oricum, e fun sa stau chill si sa vad cum se streseaza 8->.era suparat aseara ca m-am culcat la 1 jumate, si azi dimineata era iar suparat ca m-am trezit la 7 8-|. problema e ca are o slujba destul de lejera, nu tre sa mearga la birou, si sta pe capu meu, din lipsa de ocupatie. si pe mine sincer ma doare gatu de la greutate :|. is si cam "obsedat de mess", adica tre sa stau cu el deschis sa vedeti voi linku spre blog :P. si intre timp am invatat niste emoticonuri pe care le folosesc destul de des:-<.
mi s-o futut playeru..tre sa il duc la service X(. nu mai porneste...se stie cineva la iriveruri ca sa ma scuteasca de un drum pana la curier? ah, nu? merda! rip;), io sap dupa subiecte:D

Niciun comentariu: