Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

miercuri, iulie 23, 2008

i Nefi cient

e cuvantul potrivit pentru a ma descrie. si nu stiu de ce am senzatia ca nu sunt singurul :-".de exemplu tiganii astia care renoveaza balconu, sau mai bine zis, il construiesc.se chinuie de 2 saptamani sa tencuiasca 2 pereti mici, de balcon( d'uugh). si acu se chinuie, si sper ca atunci cand trec pe langa mine sa nu vada ca am scris "tigani". e adevarat, sunt tigani, doar ca am observat ca ii cam ofenseaza denumirea asta, care de altfel ii justa. but, nobody's perfect :-<.
si io is ineficient..pierd muuulta vreme, in care as putea face ceva folositor, cum ar fi maturat, dat cu aspiratoru, hranit porumbeii, hranit myself. :)
totusi...toootusi, ii bine ca suntem ineficienti. face parte din personalitatea noastra, right?....right?
personalitatea ii cva complex. arata ca o pizza, dar n-ar acelasi gust.indiferent de pizza. defapt, m-as putea gandi la ceva de mancare care sa aiba gustul personalitatii...well...ceva dulce,dar si acru, si spicy, si amar( ba nu ), si...cu gust de ceapa uneori. cred ca am gasit :D : big mac. serios, are toate caracteristicile, plus ca il poti gasi pana si la Carei ;).
acu...o intrebare..si o sa pun si un poll: credeti ca sunt emo?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca te mai aud o data..fii atent o singura data cu treburi de astea..ma duc la tine sau te astept la tulghes si dau cu tine de pamant(nu de alta da tre sa ai un motiv serios sa te simti ineficient si io o sa ti.l dau)foloseste.ti calitatile pe ceva EFICIENT>:p

BloodLine spunea...

Stop posting emo things!!!!u emo!!!