Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

joi, iulie 10, 2008

EMO

Curentul emo ii noua moda la noi in tara toata lumea ii emo toti au frezele alea penale care ii fac sa arete de parca au capu intr-o cutie.Toti au probleme cu parinti toti nu mai suporta viata asta atata de dura cu saracii copii care nu trebuie sa faca nimica deoarece au totul oferit pe tava.Emo vine de la emotinal si deobicei sunt persoanele care stau prost cu controlul sentimentelor isi petrec timpul in intuneric ascultand muzica trista se imbraca in negru folosesc un dermatograf pe zi ca sa fie siguri ca au ochii cat mai negri posibil.In romania cel putin curentu emo a luat o alta forma acuma e la moda sa fi emo sa iti faci niste zgarieturi cu lana pe mani si sa zici k ai vrut sa-ti tai venele si cineva te-o oprit sau ceva abureala de genu daca chiar vreti sa stiti ca in partea opusa a cotului ajungeti mult mai usor la vene sau depinde cat de repede doriti sa ajungeti pe lumea cealalta exista posibilitatea de a va taia jugulara care nu ii la ma i mult de cativa centimetri de pielea gatului.
Un alt lucru care nu il inteleg la cei emo ii faptu ca ei se presupune ca nu au prieteni ca nimeni nui agreaza ca toata lumea ii uraste dar lista de mess au cate 300-400 de id-uri au cel putin 500 de friends pe HI5 si asa mai departe tot timpu stau in grupuri de cate 10-15 dar ei sunt singuri nu inteleg logica dar fie.
In final emolaii de acuma is o gramada de fitoshi care vor atentie majoritatea prosti de dau in gropi si asta se vede din moment ce majoritatea is emo pt ka au un prieten emo sau ca ii smecher sa fi emo cel putin asta este parerea mea si a catorva prieteni de-ai mei.

3 comentarii:

Bogi spunea...

ur blog sucks Oo

jk :)

si da emo sucks we know it!

in romania e un curent mai mishto emolar (emo + cocalar) care e juma emo juma cocalar si pe intregime prost!!!!111

in alte tzari parte buna la emo e k au nishte pixde bune....da la noi in tzara toate sunt urate k hainele negre ce le poarta ... bleah ... sper sa se taie cat mai repede :/

Skely spunea...

:)) your first comment. dude you rock \m/ .

Anonim spunea...

Ai dreptate ca e o moda pana la urma.O moda cat se poate de idioata, si nu au pe ce da vina, decat pe magazin sau croitor sau designer(cine naiba o fi avut ideea de asa haine?)...pentru ca daca te imbraci ca naiba te simti ca atare.Si cum toti se aseamana atat de bine intre ei(dupa parerea mea sunt ca si trasi la xerox),se aduna si asa ajung sa boceasca in turma. A da, si dc plang?Pai presupun sa au ghinionu sa aiba o oglinda in care sa se vada chiar inainte de a iesi din casa...cum draq sa nu ti se para dupa aceea lumea un loc atat de crud, nemilos, intunecat, lipsit de dragoste si orice alt tip de afectiune...:))