Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

marți, octombrie 28, 2008

Prostie

Ideea pentru post-u acesta mi-a venit sambata in timp ce ma uitam la meci.si la cat de mult ma interesa aveam suficient timp sa citesc mesajele de la "suporteri".Unul dintre ele suna ceva de genu"hai dynamo. ady" si atunci mi-a venit ideea:P.De ce este pocita limba romana in halul acesta?
Era chiar foarte lejer sa scrie cu "i" nu cu "y' ca nici "d" nici "n" nu sunt pe aceeasi tasta cu "i" dar poate ca asa este mai "cool".Oricum eu sincer nu vad rostu in a poci limba in halul acesta.Ok cu prescurtarile sunt deacord "k" in loc de "ca" sau "d" "c" in loc de "de" respectin "ce" dar "j" in loc de "z"(ex poje) sau "oo" in loc de "u" (ex. poola si scuzati exemplul dar altul nu mi-a venit in minte:P).Chestiile aste chiar nu au nici un sens si mai sunt inlocuite litere cu simboluri sau cifre(ex "3" in loc de "e" sau "@" in loc de "a" sau "!" in loc de "i") lucruri absolut idioate si care nu au absolut nici un rost.
Oricum pentru asta nu pot gasi decat 2 vinovati pe langa efectul de turma care ii impinge pe cei cu IQ-u negativ (care sunt din ce in ce mai multi) si acestia sunt moda si internetul.
Primul comentariu care o sa-l primesc pe acest post cred ca o sa contina multe simboluri si "oo"-uri pentru ca am jignit vre-un smecher dar sincer nu imi pasa.
Acesta este Arty's si daca nu ar mai fii prostie in tara asta nu am mai avea despre ce sa scriem:P

6 comentarii:

Skely spunea...

bn mah. ooite k itzy fak p plak shi scrioo o bookata asha. ok. ajunge:))
ai dreptate, dar nu in totalitate . adica, nu inteleg de ce daca tot pocesti romana cu "k" si "dc", sa nu o pocesti in continuare si cu "y" si "@, ! " etc. ?

Kitty147 spunea...

ok...mi se pare si mie tiganie sa iti complici scrierea la tastatura...dar chestiile precum "pt" pentru "pentru" sau ce prescurtari mai sunt. ;)

shy pentroo aya caroura noo l conveene sa noo tshiteasca... scarboooooos :))

Septimia spunea...

are dreptate..cand te gandesti ca voiau sa introduca in urmatorul DOOM prescurtari de genul ca fiind corecte din punct de vedere al gramaticii limbii romane..nu stiu cum te simti u, dar pe mine ma ia cu fiori..bv pentru text!

Laura12o5 spunea...

Post-ul e reusit si ai dreptate in ceea ce zici. Totusi este o situatie paradoxala pentru ca majoritatea dintre noi devine din ce in ce mai lenesa cum ar veni, dar cand vine vorba de butonat telefoanele chiar se pot complica in ultimul hal.

Anonim spunea...

bine...hai sa zicem ca prescurtarile, "abrevierile" daca le putem zice asa, "pt" "cs" "f"...sunt acceptate, mai ales ca sa se reduca posibilitatea de a gresi si scrie si mai mari tampenii atunci cand unii isi satisdfac obsesia de messenger...Si eu scriu asa...iar pe mesaje e chiar util. Dar "poje"...e penal=))...ma bufneste rasu...zici ca-s tarani care stau departe de casa lor:))

Lia spunea...

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21056/apropo-de-noua-tehnica-de-scriere-a-teribilistilor.html
nez meg =)) kapra coo 3 yezy :>