Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

joi, octombrie 02, 2008

@ School

Here I am...at school.
Mult iubita scoala :(, preafrumoasa ora de romana :( unde fiecare face ce vrea. Mai putin galagie, ca se crizeaza mosu :)). Ma uit prin clasa...doi asculta muzica, unu se joaca pe laptop, unu ddeseneaza, doi citesc ceva carti, cativa se joaca pe telefoane si o singura fata...kiss-ass...vorbeste cu profu. Nu pot sa o inteleg pe fata asta...E proasta de da in gropi, si pentru aia tot pupa in fund toti profii. Singurele materii la care e buna (adica are note mari) sunt acelea la care ai de tocit, adica romana, geografie, istorie, definitiile de la chimie sau de la fizica...si cam atat. Daca ii dai o functie la mate sau o problema cu recursivitate la info se uita la ea ca matza (not black cat) in calendar. Si ea tot se crede desteapta si interesanta. Whatever :-@...
Plictiseala in continuare...Profu so apucat sa vorbeasca de al doilea razboi mondial...de Germania, si cat e de innapoiata Romania fata de Germania. Mai sunt 25 de minute din ora...si mor de plictiseala. Acum profu vorbeste cu BloodLine :)) despre greco-catolicism :)). Asa BloodLine, fii rau! Cearta-te cu el :))...poate mai trece timpul...:)
S-a sunat...Acasaaaaaa:))

Un comentariu:

BloodLine spunea...

trebea sa-l bat .....k numa impotriva mea o fost