Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

joi, octombrie 16, 2008

si odata cu masca se duce si populalitatea ta si tot. Si ce ai castigat? Cateva clipe de popularitate cativa prieteni care au vazut la tine ceea ce ai vrea sa fi nu ceea ce esti cu adevarat ceea ce au vrut ei sa vada la tine si odata ce acel ceva a disparut ei te-au abandonat.Oricum oameni fake is majoritarii in lumea asta altfel nu ar exista moda sau alte lucruri de genu...nu ar asculta lumea un anumit gen de muzica de aia ca ii la moda ci ar asculta ce le place.....nu sar imbraca cu haine ciudate si de-a dreptu ridicole de aia ca ii la moda fie care ar avea un stil propriu o personalitate unica asa cum se presupune ca avem.Dar in lume predomina gandirea de turma....ce ii place la x trebe sa imi placa si mie ca doara x ii la moda.Daca nu ar fi existat fake people nu ar fi fost atat de iubite manelele sau nu ar mai fi existat asha de multi emo-lai,cocalari sau pitipoance.
Oricum sincer eu nu inteleg ce ii atata de interesant sa fi lafel ca altii. Care ii farmecu?Te ajuta cu ceva? Te simti mai bine daca esti in centrul atentiei ca iti place cei la moda? Nu mai bine te-ai simti dak te-ar aprecia lumea pt ceea ce esti?Pt felul cum gandesti sau pt felul tau de a fi(partea cu ganditu pt cei care mai practica acest sport ca in zilele noastre ii cam neglijat)?Nu mai bine sa ai prieteni care sa te placa asa cum esti si nu pt cum ai putea fii?
Dar cred ca degeaba ne chinuim noi sa convingem pe cineva multi care is vizati de subiect nu o sa renunte la popularitate doar ca sa fie ei insisi.
Sper sa convingem pe cineva macar unu cat de mic si de nesemnificativ sau poate facem pe vreunu sa se razgandeasca sau sa mai gandeasca odata inainte sa isi cumpere "masca".

Niciun comentariu: