Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, august 18, 2008

Satanismul

Satanismul este singura religie la care nu ii inteleg logica.Il venereaza pe Diavol, care este raul intruchipat si ii tortureaza pentru eternitate pe cei care au trait o viata pacatoasa si dupa moarte ajung in iad, si isi doresc sa ajunga la el banuiesc dar odata ajunsi in iad ce il opreste pe Diavol sa ii bage in cazan langa un om care a crezut in Dumnezeu dar a fost pacatos?Care ii logica in toata chestia asta?
Un lucru amuzant este ca satanisti toti cred ca pot calatori inafara trupului si ca au puteri magice si asa mai departe care dupa mine is niste porcarii.Minti prea usor influentate de cei din jur sau care au interpretat gresit niste versuri.In plus chestia asta ii intr-un fel un moft, niste fite pentru ca ,cand ajung sa isi vada moartea cu ochii toti isi fac cruce sau striga numele lui Dumnezeu lucru care ii foarte bine exemplificat in cartea Vampirul Lestat de Anne Rice unde Lestat care era ateu cand il are in fata pe Magnus si isi vede sfarsitul striga numele lui Dumnezeu si il implora sa il ajute.
Un lucru amuzant ii faptul ca toate fetele poarta la gat pentagrame pentru ca sunt simboluri sataniste dar cu parere de rau va anunt ca pentagrama nu este simbol satanist ci simbolul Ateismului(cei care nu cred in nimica) si in unele locuri gasiti ca pentagrama este cel mai puternic simbol al magiei albe ceea ce nu are nici o legatura cu Diavolul.In plus pe Discovery in 06.06.2006 a fost un documentar in care un conducator al biserici sataniste a declarat ca se folosesc de pentagrama sau de cifra 666 sa atraga sau sa sperie lumea ele neinsemnand nimica pentru ei.
Oricum in constitutia Romaniei este prevazut dreptul la religie asa ca nu pot sa comentez, fiecare crede in ceea ce vrea:)

Un comentariu:

emokid spunea...

e o istorie foarte interesantă a pentagramelor..pentagramele erau în trecut semne menite să-i apere pe oameni de fortele răului..dar un savant dement (nu mai retin cum il chiama) a încadrat în batjocură chipul lui Satan în semnul ăsta... pentru că l-a reprezentat sub formă de ţap , steaua a ajuns cu un colţ în jos (barba) şi două în sus (coarnele). de atunci, ca să-i bage mai usor la pârnaie, soldaţii le făceau infractorilor semnul ca să-i sperie.... şi a rămas ca semnul lui Satan.
Si in ceea ce priveste iadul ...sunt atatia care incearca sa descrie locul asta , un preot zicea ca in iad se aud tobe si chitari ( parerea mea ~ putin probabil )