Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, august 18, 2008

Exista oare....?

Cateodata cand ma uit la cerul noptii cu miliardele de stele ma intreb daca exista cu adevarat extraterestri.Imi aduc aminte ca bunicul meu, care ar fi fost printre ultimele persoane de la care m-as fi asteptat sa aud asta, mi-a raspuns la intrebarea "Crezi ca exista extraterestri?" ca "Mai mult ca sigur ca da, universul ii mare nu putem fi numai noi in el".
Eu personal sunt destul de sceptic in privinta existentei lor adica nu stiu, o parte din mine nu crede ca exista dar o parte ceva mai mare, gandind logic, crede.Pentru inceput de ce sa fim numai noi in universul acesta? Undeva pe o planeta trebe sa fie ceva civilizatie poate la fel de dezvoltata ca si a noastra sau poate mai dezvoltata cum crede toata lumea.
In privinta la cat de dezvoltate sunt ele nu stiu ce sa cred.Nu cred k sunt atata de dezvoltati incat sa vina la noi si sa rapeasca oameni sa ii studieze si asa mai departe.In plus ideea cu rapirile nu prea are nici o logica daca tot sunt atat de dezvoltati incat sa calatoreasca atata distanta si sa ajunga pe alta planeta sa treaca de atmosfera noastra si sa rapeasca un om trebuie sa aiba o tehnologie destul de avansata si ar putea avea ceva scanere cu care sa vada de ce suntem in stare de la o distanta considerabila sau cel putin fara sa trebuiasca sa ne duca pe nava lor si sa faca tot felu de teste pe noi.
In privinta OZN-urilor prabusite pe Terra nu prea imi vine sa cred adica daca au nave spatiale destul de dezvoltate incat sa calatoreasca o asa distanta trebe ca le pot controla si in atmosfera noastra.Cred ca prabusirile sunt numai un mod prin care televiziunile sau ziarele profita de castiguri mai mari sau pur si simplu rodul imaginatiei unor persoane. In ceea ce privesc miturile despre vestita Area 51(Zona 51) nu cred ca in interior se gasesc cadavre de extraterestri disecati sau tot felu de aparate sau arme descoperite pe navetele spatiale cazute pe pamant arme secrete sau proiecte secrete mai mult ca sigur ca exista dar mai mult nu.
Oricum extraterestri sunt un mister care nu cred ca va fi dezlegat in curand.Sau trimis sonde pe marte sa verifice daca sunt conditi de viata dar sa demonstrat ca nu sunt conditi de viata pentru vietatile de pe pamant cine spune ca martieni trebuie sa respire sau sa bea apa ei sau adaptat la conditile de pe planeta lor cum noi ne-am adaptat la conditile de pe planeta noastra.Interesant este faptul ca numai in america au loc rapiri sau prabusiri de navete extraterestre.Fiecare cu imaginatia lui in Scotia este Monstrul din Loch Ness, la noi este Dracula ,in Mexic Chupacabra si asa mai depare fiecare cultura are miturile ei.
Pana cand nu o sa vina o dovada clara ca extraterestri exista eu o sa continui sa ma intreb:P

Un comentariu:

Anonim spunea...

sunt de aceeasi parere cu tine in privinta existentei extraterestrilor...(Cosmin V.)