Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, iunie 29, 2009

2012

Astronomii prezic ca in 2012 polii planetei o sa se inverseze si in momentul in care o sa fie la mijloc pentru cateva minute sau chiar mai putin campul magnetic al planetei o sa fie 0.Ceea ce ne lasa fara aparare fata de radiatiile solare.Tot ce inseamna electronica o sa fie prajit si probabil o sa ia omenirii 50-100 ani sa refaca cele pierdute.
Ceea ce ma intriga la acest subiect este faptul ca lumea neaga stiinta.Multi zic ca astea is aberatii ca de ce sa patim ceva, ca nu o sa se intample nimic, dar cred ca o sa fim condusi de masonerie sau ca o sa vina bestia din biblie.
1. Daca stii cat de cat despre masonerie iti dai seama ca daca exista stii exact cat vor ei sa stii despre ei."They tell you what they want you to know"
2. Si in ceea ce priveste bestia cine ma cunoaste imi stie parerea despre religie.
Nu inteleg cum pot sa conteste mintile geniale ale cercetatorilor si sa zica ca abereaza.Cum poti contesta ceva ce ii clar ca exista si ai dovezi clare dar crezi tot ce-i in biblie.Si multi nu interpreteaza biblia cum trebe: ei iau mot-a-mot ce scrie acolo, cred in sarpele vorbitor si bestia ca fiind ceva fizic.Biblia este metaforica, bestia reprezinta materialismul de acolo si numarul 666, 6 este numarul materialismului.
Oricum cei din Africa o sa fie fericiti.O sa fie poate cea mai mare putere mondiala ca is obisnuiti fara curent:))Nu au nimica de pierdut:)

2 comentarii:

Kitty147 spunea...

si laptopu meu??
cum sa traiesc eu fara el??

:((:((

nu creeeed


asa...bun...deci da...e tot mai clar. vine sfarsitu lumii...cica nu mai ii semnalat niciun eveniment dupa 2012, decat in 4700 si ceva...deci o sa fie o chestie destul de cacacioasa :)

Lia spunea...

plm da chiar o sa mor fara laptop :-s
serios... mai bine vine bestia si ne papa pe toti, nu m-ar deranja :))