Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

sâmbătă, iunie 27, 2009

Michael Jackson

În data de 25 Iunie 2009, Michael Jackson era la el acasă în Holmby Hills, Los Angeles. Aşa cam pe la amiază, a facut un stop cardiac şi paramedicii au declarat ulterior că nu mai respiră. După ce i-au făcut o grămadă de resuscitări cardiopulmonare, în stare de comă, l-au dus la Centrul Medical UCLA. Decesul a fost constatat la ora 14:26 (ora locală) în aceeaşi zi, asta în caz ca Realitatea noastră nu v-a informat ca de obicei înaintea CNN-ului.

Şi acum aberaţiile... Unii zic că a avut ceva problema la inimă, unii zic că era din cauza medicamentaţiei pentru cancerul de piele pe care se speculează că îl avea, alţii că a fost injectat cu o chestie asemănătoare morfinei... Eu una nu prea ştiu ce să cred...nici nu mă interesează în mod deosebit. Orice ar fi, înapoi nu îl mai aduce... :(

Mass-media(tâmpenia)... Să ne amintim cum au fost ultimii 6-7 ani ai super starului. Toţi jurnaliştii îl acuzau de pedofilie, scandaluri pe teme sexuale, ajuns ca în final sa fie un psycho-sex-freak. Adică hai să fim serioşi. Michael nu ar fi făcut rău nici măcar unei muşte, darămite unei persoane, chiar copil. Toată treaba o pornit de la declaraţia lui Jordan. Poliţia nu a avut niciodată dovezi clare, Michael le-a plătit familiei 22 de milioane de dolari, iar procesul a fost închis fără ca megastarul să fie acuzat de ceva. Dupaia a mai fost pelicula difuzată în 2003 despre viaţa vedetei unde apărea dormind în acelasi pat cu Gavin Arizo, un băieţel de 13 ani, diagnosticat cu cancer. Poliţiştii l-au arestat si la ferma din Neverland au găsit o grămadă de casete video cu filmări pornografice cu care îi ademenea pe baieţi şi multe sticle de alcool pe care cică le-ar fi oferit micuţilor. Nu sunt prea în temă cu detaliile, dar mie mie se pare cam aberant. Nu cred că Michael şi-ar fi stricat imaginea cu aşa ceva. Adică, la urma urmei, ce îi rău în faptu că doarme în acelaşi pat cu băieţii?? Mi se pare trasă de coadă treaba...
Şi la ce vroiam să ajung de fapt. Urăsc Mass-media...din tot sufletul. :( După toate acuzaţiile pe care i le-a adus în anii ăştia megastarului, acum că a murit, toţi îl plâng. Dar nu îşi aduc aminte că acum ceva vreme aruncau cu căcat în el cât puteau, din toate părţile. Aşa e omu. Dacă îţi merge bine, îţi e prieten, dacă ai o problemă, te părăseşte. Reporterii nu vor numai senzaţionalul. Nu contează că distruge imagini sau chiar vieţi. Ei să aibă ştirea bombă. Penibili. Dacă aş putea, i-aş împuşca pe toţi ăştia care fug după senzaţional. Sunt atâtea ştiri pozitive că ar putea face un jurnal non-stop. Dar ei mai ine fac despre alea negative, că omului prost alea îi plac...cu crime, sinucideri, violuri, pedofilie, dar dacă ştirea conţine şi o vedetă, e deja divină. Sunt nişte rataţi...toţi.

End of story. :|

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca nu ii senzational atunci nu ii interesant pentru prostime (marea majoritate), true. Ce sa-i faci?
Trebuie sa filtrezi toata informatia care o primesti din toate partile de mass-media.

Uitete la episodu din South Park, ala cu Britney Spears. In ala prezinta ceva asemanator ;).

Mircea V. Turdean spunea...

E adevarat ce spui, dar totul incepe si se termina la bani. Jurnalistul acela care cauta senzationalul, de cele mai multe ori si el este scarbit, dar daca asta i se cere, asta trebuie sa ofere. E ca la restaurant, tu ceri o placinta cu mere si bucatarul iti face o placinta cu mere, nu o friptura. Mai este si partea cu cititorul, care nu stiu ce sa intamplat cu el , dar numai dezastre, crime, violuri, scandaluri, si penibil vrea,in general repertoriul stirilor de la ora 5. Aici deja tine de fiecare si de educatie, de bun simt si altele.
Cu referire la nedoritul eveniment, eu sunt de parere ca orice om, devenit in timp un super om, pentru ca asa se poate numi un om ca MJ, are foarte mari sanse sa aibe o moarte tragica. Asta nu inseamna ca moartea unui om oarecare ca si mine nu e tragica, e tragica si ea la nivelul ei.
Dar sti bine ce se intampla si am vazut cu totii acum o luna. Toata media sa concentrat, sa vorbit despre MJ in 3 saptamani cat nu sa vorbit in 10 ani.
Un astfel de om cred ca traieste in 50 de ani de viata cat ar trai un pamantean de rand 150 de ani. Nu e de mirare ca la un moment dat nu mai tine figura. Si corpul acela isi cere odihna.