Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

duminică, decembrie 07, 2008

Sunt un om implinit

Ieri seara am fost cu Sammy,Kitty,Skely (in mare toata echipa Artys mai putin Lia) la Rock in Reghin III.Am ajuns mai devreme si ne-am dus sa intram inauntru si usa inchisa:| am zis ca poate numa mai tarziu si cand sa pornim sa ne plimbam ,jumate de ora, 2 betivi ne intreaba daca nu stim cat ii biletu la concert.Noi am zis ca nu si am dat sa pornim dar Skely a ramas sa socializeze:)) lucru care ne-o dat subiect de ras pt vre-o 10 min:P:))si cand intr-un final am ajuns inauntru am aflat ca biletu era 10 lei si nu gratis cum ne asteptam noi:P...Oricum o meritat din plin mai ales pt ca acuma is super happy ca am vorbit, am dat mana si am primit pana de la Damian de la Altar:D si pe langa asta cred ca aste sunt primele vanatai calumea care le am de la un pogo:P singurul lucru care nu-mi convine este faptul ca vanataile sunt pe fata si ma doare cand rad si eu nu pot sa rezist fara sa rad:P Cine nu o fost aseara a ratat un super concert Black Diamond si Altar.Shadows nu zic ca nu au cantat fain da or cantat in ungureste si noi ne uitam ca mata(pisica:P) in calendar.
Rock On\m/

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un semnul exclamarii la "Rock On", te rog...:D...a fost foarte tare, tre sa recunoscut. si nu-mi pare rau ca am mers, sau ca am platit biletul. si eu sunt mandra:>...k am fost fata in fata cu Damian (fara ca eu sa stiu cine e, dar asta nu conteaza:)) )...