Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, decembrie 22, 2008

Politistii e prosti


Nu degeaba s-au inventat bancurile cu politisti/militieni. Astia chiar e prosti frate...
Acum sa va explic cum sta treaba de fapt...o intersectie(daca ii pot spune asa) o strada cu sens unic se intalneste cu o straduta cu sens unic si merg impreuna mai departe formand o alta strada cu sens unic. Sper ca ati inteles cum... Imediat dupa acea intersectie dinte stradutele alea cu sens unic era o trecere de pietoni, si 2 politisti: o tipa cu fluier si un tip care numa el stie ce cauta acolo. Si tipa gesticula de mama focului: cand dadea prioritate la masinile care veneau de pe una din stradute, cand la celelalte, cand la pietoni. Bai frate da da-ma dracului...chiar si la trecerile de pietoni trebuie politist???? o sa se ajunga ca si la intrare in parcare sa avem nevoie de politist. Poate, si repet POATE daca eram intr-un oras monstru gen New York sau Paris, cu ora de varf, zona centrala....POATE as admite UN politist in cazu de fata dar nu intr-un oras de aproximativ 150.000 si aproximativ 40.000 de autoturisme, in 22 decembrie, la ora 3. Numa la noi poti gai asa ceva. Macar daca era unu singur....da nu...e nevoie de inteligenta acolo. Politistii chiar e prosti saracul de ei....:( Partea nasoala e ca si tata e politist :( Sper sa nu se ia.... :)):))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu le iau apararea spunand ca nu e asa, nu spun nici ca is destepti de mama focului. Un caz similar am vazut si eu la intersectia de la fortula: 3 politisti. Habar n-am de ce naiba 3, da mno ..right on !! Rutiera rulz.

Lia spunea...

i-am vazut si eu pe aia :)) atunci ... prietena mea o crezut ca-si bat joc de noi :P
ma distra cat de seriosi erau si cu cat avant gesticula tipa :P

Anonim spunea...

nu prea ai dreptate aici ...

dak intersectia de care vorbesti e cea din poza atunci sa stii k acolo se cam aglomereaza treaba cateodata si e bine sa fie un politist k sa nu stai la mila altor soferi.

si erau 2 fiindca 2 umbla in masini unu fluiera si unu isi facea de lucru :) probabil oprea maini scumpe sau straine :)