Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

joi, ianuarie 21, 2010

No subject

Ceea ce urmeaza sa citesti iti poate afecta starea de spirit deoarece face referire la anumite persoana si chiar nu ma intereseaza daca te numeri printre ele. Si daca chiar ai ceva de zis, deaia sunt facute comentariile.
Cum cred ca te-am obisnuit de o perioada mie imi place sa scriu despre oamenii prosti. Stiu ca nu e frumos, dar sunt niste aspecte care ma deranjeaza, ba mai mult, ma enerveaza la acele persoane care imi dau senzatia ca au cap doar ca sa nu le ploua in gat. "Organele care nu sunt folosite se atrofiaza". Unii oameni chiar nu isi folosesc acel organ localizat in cutia craniana, de culoare roz, parte a sistemului nervos central. Oricat de multi bani ai avea, oricat de multe legaturi ai avea, oricat de popular ai fi, prostia nu te ocoleste. Banii, imaginea si pilele nu te fac mai destept. Din contra, de multe ori te indobitocesc. Daca esti major, inseamna ca ai drept de vot. Daca sustii si te mandresti ca ai fost la vot si te intreaba cineva ce ai votat si te uiti ca bou' la poarta noua inseamna ca traiesti degeaba. Respiri oxigenul degeaba. Se zice ca una din 4 persoane e retardata multal. Daca esti cu inca 3 persoane si nu observi nimic ciudat, inseamna ca tu esti acela. Daca ti se pare ca cei din jurul tau sunt ciudati, revino-ti, tu esti cel ciudat. Prostia nu alege in fuctie de cuoarea parului, numarul pe care il porti la pantofi, faptul ca te pisi din picioare sau nu, culoarea preferata sau banii pe care ii ai in momentu respectiv la tine. Prostia e ca o boala, din nastere. O ai, dar numa la o anumita varsta apar simptomele. Nu te poti concentra la fel ca ceilalti, iti vine sa razi din orice cacat, crezi ca doar cei din jur stiu sa faca glume (la glumele tale razi doar tu), esti tema majoritatii glumelor, ai observat ca nu treci la mate, la fizica, la chimie si daca mai iei un 4 ramai si la romana sau pur si simplu ai senzatia ca totul se intampla mult mai repede decat poti tu realiza. Daca crezi ca ai una dintre caracteristicile enumerate mai sus eu zic sa faci bine si sa nu iti mai muti fundu ala imputit din casa sau sa consulti un specialist in psihiatrie, poate reusesti sa te internezi intr-un ospiciu care in mod sigur va avea grija de tine. Daca vreti sa stiti parerea mea personala, eu i-as strange pe toti si le-as da foc. Ce fac ei altceva decat sa stea ca o capusa "pe schinarea altora" (pentru cei care nu sunt familiari cu cuvantul "schinare" acesta mai poate fi inlocuit cu "spate"), sa respire exigenul de-a-n pulea, si sa traga societatea in jos. Niste scursuri.
Gata. Am obosit sa ii tot critic pe cei cu deficiente mintale de gen prostime. Promit sa nu arunc cu mai putin de un metru de cacat in ei. Repet. Numa intereseaza daca te afecteaza cumva ceea ce am scris eu mai sus. Si daca totusi te afecteaza, tin sa iti spun ca nu ma intereseaza. Singurul lucru care nu ma intereseaza este daca te afecteaza cumva ceea ce am scris mai sus in cazul in care te vezi in ceea ce am descris eu. Atat am avurt de scris. Have a nice day!

2 comentarii:

Ady spunea...

Si oamenii pe care i-ai descris tu aici isi au locul in societate, in general ca sa poti afirma ca un om e destept, trebuie sa-l verifici din toate punctele de vedere, din punctul meu de vedere inteligenta= IQ+EQ, asta inseamna ca daca un individ nu e bun la matematica de exemplu, nu inseamna ca nu poate sa aiba un EQ mare(sa gandeasca mai mult cu partea dreapta a creierului) si sa fie extraordinar de talentat la desen. Daca sa zicem sunt prosti, incompetenti,etc. tot exista un loc pentru ei in societate, la circ sau mai stiu eu unde, un loc in care nu trebuie sa-si foloseasca creierul.
In general nu comentez pe bloguri dar am vazut ca esti asa de revoltata, incat sper sa te fac sa-ti schimbi putin parerea prin comentariul meu.

Kitty147 spunea...

Mersi de comentariu. Am inteles la ce te referi. Chiar nu am nimic impotriva artistilor sau oricarei persoana care isi gaseste locul in societate fara a-si folosi prea mult IQ-ul doar atata timp cat nu ii incurca pe cei din jurul lor si nu reusesc de fiecare data sa isi etaleze prostia. Adica ma exaspereaza persoanele alea care dau pe-afara de smecherie si ele is niste inculti si incompetenti.