Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, septembrie 29, 2008

Pitzipoance & Cocalari

De ce toti tinerii din ziua de azi incearca sa se faca remarcati prin toate prostiile?
Baietii cu lanturi groase de 3 Kilograme de aur, BMW-uri, telefoane si faimosii Dolce & Gabbana sau Armani, iar fetele cu fard in exces pe fata, inele de aur de nu isi pot ridica mana de jos, imbracaminte si accesorii numai de firma, adica D&G, Versacce, Armani sau Gucci nu sunt apreciate de nicio clasa sociala (decat de cea a manelistilor sau a celora care nu au auzit inca de "stil"). Nimeni nu e mai special daca are un mers de cowboy sau un telefon din care se aud manelele de la 2 kilometri. Toti incearca sa iasa in evidenta cu kitsch-urile astea si nu reusesc decat sa se faca de ras...cel putin in fata mea. E penibil cand vezi o fata careia ii curge glossul de pe buze, sau un baiat cu parul imbibat in gel (parca e jegos). Nu va mai luati dupa vorba "Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place" ca de multe ori nu va fi de partea voastra. Daca esti o persoana care te regasesti in descrierile mele, si treci pe strada si toti intorc capul dupa tine, nu crede ca ceea ce am scris eu sunt prostii, si ca sunt doar invidioasa, ci din contra, acei oameni se uitau dupa tine pentru ca au observat cat de penibil/penibila esti :)). Si daca esti EMO nu incerca acum sa iti tai venele...aruncate de pe bloc, dar de pe unul cu cat mai multe etaje...sa fie sigur ca nu scapi :)):)).
Despre persoanele carora le place sa se imbrace "heavy" sau larg mai pe romaneste, care parta baticuri si sepci intoarse, cu cozoroc drept, care se cred mari Rapp-eri sau Hip-Hop-eri, sa isi aminteasca un singur lucru: "Nu haina il face pe om". Aveti cale lunga pana ajungeti ca Sugarhill Gang, Grandmaster Flash, DMX, Eminem sau 2Pac.

Mai exact incercati sa fiti ceea vreti voi sa fiti, nu ceea ce le-ar placea celorlati sa fiti. In viata ca sa reusesti trebuie sa fii original, nu sa ii copiezi pe ceilalti si mai ales sa iti asumi raspunderea pentru originalitatea lor.

Un comentariu:

Skely spunea...

you write lovely :)