Subiecte

Daca doriti sa cititi despre anumite subiecte sau pur si simplu doriti sa ne usurati un pic munca lasa-ti comment-uri la articole in care sa propuneti si subiecte despre care sa scriem.

luni, septembrie 22, 2008

New begining...

Toamna...a venit in sfarsit...ca parca ne-am cam saturat de caldura. s-a terminat vacanta, concediile, excrsiile...tot. a inceput scoala, serviciul, imediat si facultatea, toate acum toamna...cand te uiti pe geam si afara e innorat...si te apuca lenea, de nu te mai scoate nimeni din ea. de parca imi era mie dor de profa de mate, sau de profu de romana, sau de cine stie ce profesor... singurul lucru bun pe care il aduce toamna e Champions League...te poti uita la televizor la fotbal de calitate :)).

poate la iarna va fi mai frumos...sau poate pana atunci apare si mult asteptata gaura neagra :)):)) adica in 21 octombrie 2008 :>

2 comentarii:

Andrei spunea...

hey kitty! ma bucur sa te vad pe blogger! ai teribil de multa dreptate cand zici de scoala...profi...te si apuca disperarea numa cand te gandesti ca vine profu de romana, nu stie nimica din ce ii citesti la comentariu si iti da 8 pt ca te cheama Andras...penal! totusi partea buan ca o venit toamna...mai vedem si noi fotbal calumea la tv...wheepy!

Skely spunea...

kittyyyy..scrii pe blog:> o pata de culoare..destul de evidenta. big hug from me >:D<